Beroepschauffeurs

Beroepschauffeurs: gecertificeerde privé-chauffeurs en directiechauffeurs:

Ervaren beroepschauffeurs
Chauffeursnet heeft een landelijke pool van uiterst ervaren beroepschauffeurs. Wanneer u het allerhoogste niveau dienstverlening wenst is de inzet van onze gecertificeerde privé-chauffeurs en directiechauffeurs de beste keuze. Uw mobiliteit en aanverwante zaken wordt onze zorg zodat u uw tijd kunt besteden aan belangrijkere zaken.

Een vaste koppeling tussen uw organisatie en een chauffeur:

Onze directiechauffeurs zijn per individuele opdracht te reserveren.
Wanneer u frequent directiechauffeursdiensten benodigd is de koppeling tussen u en uw organisatie en 1 of 2 van onze medewerkers veelal een goede optie: wij zijn bekend met uw wensen en voorkeuren en vaak hebben we aan een half woord voldoende om u goed van dienst te zijn.

Op deze wijze heeft ziet u weinig verschillende gezichten, hoeft u niet telkens dezelfde zaken aan de chauffeur uit te leggen en heeft u tegelijkertijd de flexibiliteit doordat de medewerkers niet bij u op de payroll staan.

De hoogste categorie privé-chauffeurs

Een uiterst zorgvuldige voorbereiding van de routes, een bovengemiddelde kennis van het wegennetwerk en een getoetste en gecertificeerde rijstijl zorgen ervoor dat onze directiechauffeurs niet aan het toeval overlaten. De houding van onze directiechauffeurs is naast voornoemde basiskwaliteiten minstens zo belangrijk. Een prettige houding zien wij als proactief doch op de achtergrond, discreet en integer. Doorgaans worden er weinig woorden gewisseld tussen opdrachtgever en chauffeur: wij weten wat van ons verwacht wordt en zorgen voor stabiliteit in uw mobiliteit: geen verrassingen en ook ruimte voor uw flexibele agenda: we zien het als ons bestaansrecht
Hulp nodig?