Chauffeur wanneer uw rijbewijs ingevorderd is

Wij helpen u op weg

Wanneer onverhoopt uw rijbewijs is ingevorderd kunt u Chauffeursnet inschakelen om mobiel te blijven: een kundig student- of beroepschauffeur neemt het stuur van uw eigen auto in handen. Door onze flexibiliteit hoeft u uw agenda niet te wijzigen, wij komen bij u thuis, rijden u naar uw afspraken, parkeren uw auto weer bij de eindlocatie en vervolgen onze weg op eigen gelegenheid.

Een vervelende omstandigheid welke dankzij Chauffeursnet niet tot verlies aan mobiliteit leidt

Het tijdelijk ongeldig geraken van uw rijbewijs is vervelend en heeft veelal grote gevolgen voor uw vrijheid. Onze chauffeurs kunnen er voor zorgen dat u uw agenda niet hoeft te wijzigen: wij brengen u naar alle afspraken, gepland en ongepland.

Ervaren en professionele chauffeurs

Bij Chauffeursnet worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de medewerkers. De verantwoordelijkheden liggen hoog: klanten dienen niet alleen veilig maar ook comfortabel vervoerd te worden. Daarom hanteren wij een bovengemiddeld strenge selectieprocedure waarbij sollicitanten op meerdere disciplines getoetst worden. Niet alleen theoretische en praktische rijvaardigheid komt aan bod, ook representatie en kennis van discretie en integriteit maak een belangrijk onderdeel uit van onze toetsing. Is een element ondermaats, leidt dat tot afwijzing. Deze strenge manier van selectie is arbeidsintensief echter levert wel de hoogste kwaliteit medewerkers op, met als resultaat dat we voor menig organisatie al meer dan een decennium preferred supplier mogen zijn.

Onze strikte selectie uit zich bijvoorbeeld in de wijze waarop de chauffeurs ten tonele verschijnen: niet alleen ruim op tijd en goed verzorgd – veelal gaan we gekleed in pak–, ook de routes worden zo goed als mogelijk voorbereid evenals relevante zaken zoals oplaad- of autoreinigingsmogelijkheden nabij de bestemmingen of eindlocatie. Aan het einde van de opdracht dient u geen enkele omkijken te hebben gehad naar het vervoer.

De chauffeur stelt zich ondergeschikt op aan uw agenda: wijzigingen in de planning zijn doorgaans veelvoorkomend dus voor ons geen enkel bezwaar.

Onze chauffeurs nemen een plek in op de achtergrond: door onze voorbereiding is er weinig tot niets wat men de klant besproken dient te worden, wij zullen dan ook geen gesprekken initiëren.

Transformeren reistijd in werktijd

Een bijkomend voordeel van het gebruikmaken van een chauffeur – al is dit aanvankelijk ongepland- bestaat uit het gegeven dat de mogelijkheid er dan is om uw reistijd om te zetten in werktijd. Alleen al een telefoongesprek kan in alle rust en zonder verlies van concentratie worden gevoerd. Uw telefoon en computer kunt u bedienen, afspraken kunnen worden voorbereid. Ook kan worden gerust: wanneer u in slaap valt tijdens het rijden is dit eigenlijk ook een compliment voor de chauffeur: blijkbaar zijn de rijvaardigheden dusdanig vertrouwenwekkend dat u er geen enkele omkijken naar heeft. Kortom, uw energie wordt niet verloren aan het voorbereiden van de routes, het rijden zelf en alle aanverwante zaken die bij autorijden komen kijken.

Chauffeurs benutten wachttijd

Wanneer een chauffeur u naar uw afspraken rijdt kan deze zich in de wachttijd nuttig maken. Niet alleen het tanken of opladen van uw auto, ook het stofzuigen en naar de carwash gaan met uw auto zien we als vanzelfsprekend. Een boodschap voor u doen behoort ook tot de mogelijkheden. In de wachttijd zorgt de chauffeur er voor dat hij goed bereikbaar is mocht er iets zijn. Onze studentchauffeurs volgen een opleiding aan een hogeschool of universiteit, als er tijdens de wachttijd nog ruimte is zullen zij veelal studeren: prettig voor de chauffeurs en de klant hoeft zich in geen geval bezwaard te voelen over wachturen en reisuren van de medewerkers.

Last minute reserveringen

Daar het invorderen van uw rijbewijs naast een vervelende doorgaans ook een onverwachte aangelegenheid is, kunt u Chauffeursnet ook buiten kantooruren en in het weekend rechtstreeks bereiken voor informatie over de mogelijkheden en reserveringen.

Vanaf en naar alle locaties

Wij zijn volledig flexibel als het gaat om aanvangs- en eindlocaties: we kunnen bij alle adressen komen door slim gebruik te maken van openbaar vervoer, onze poolauto’s of andere mogelijkheden zoals deelauto’s, deelscooters of collega-chauffeurs die elkaar wegbrengen of oppikken.

VOORBEELDCASUS

Een klant rijdt in de avond na een lange kantoordag met te hoge snelheid naar huis, waarvoor hij wordt aangehouden door de politie. Het rijbewijs wordt ingevorderd. De klant staat in de avond langs de snelweg met zijn auto, terwijl beide zo gauw mogelijk huiswaarts dienen te komen. Chauffeursnet wordt gebeld, stuurt per direct een chauffeur in een taxi naar de locatie en brengt de klant en de auto naar huis. Met de klant wordt overeengekomen dat hij de komende dagen cq weken op oproepbasis gebruik maakt van onze chauffeursdiensten. De agenda wordt per dag doorgenomen zodat de chauffeurs de routes kunnen voorbereiden en we zo efficiënt als mogelijk opdrachten kunnen opsplitsen zodat de kosten ook niet uit het oog verloren worden. We selecteren een of twee chauffeurs zodat de klant niet te veel verschillende medewerkers ziet en de diensten nog soepeler kunnen worden verleend.

Hulp nodig?