Mobiliteitsprojecten

Ondersteuning bij mobiliteitsprojecten

Chauffeursnet is gespecialiseerd in de organisatie en ondersteuning van mobiliteitsprojecten. Zakelijke evenementen, sportevenementen, delegatievervoer, VIP-vervoer, de inzet van touringcars, pendeldiensten, bob-chauffeurs, chauffeurs voor promotionele activiteiten of – zoals dikwijls het geval is – een combinatie van voornoemde: het vlekkeloos laten verlopen van deze mobiliteit is onze doelstelling. Dit realiseren we met een ervaren team van specialisten.

Ervaring vanaf 2007

Vanaf 2007 hebben we vele evenementen mede mogen organiseren: van 5 tot 50.000 genodigden. Uw gasten zonder zorgen op een of meerdere locaties krijgen: het klinkt eenvoudig maar is dat allerminst, zeker bij hogere aantallen. Onze mobiliteitsspecialisten zijn in staat om uw evenement dusdanig te laten verlopen dat u geen omkijken heeft naar alle mobiliteit. Voor uw evenement ondersteunende mobiliteit dient onzichtbaar en vanzelfsprekend te zijn: de mobiliteit naadloos op uw programma doen aansluiten is maatwerk. Door een zorgvuldige inventarisatie op voorhand en niet onbelangrijk, een flexibele opstelling ten tijde van de activiteiten verzorgen wij op professionele wijze alle benodigde mobiliteit.

Plan van aanpak

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een cliché welke zeker in het geval van mobiliteitsprojecten op gaat: de gevolgen zijn nadelig wanneer er verkeerde inschattingen worden gedaan. Immers vaak is er sprake van grote aantallen personen die in een specifiek tijdsbestek arriveren en vertrekken: wij dienen rekening te houden met deze piekmomenten door voldoende inzet van medewerkers en materieel. Zeker bij grotere evenementen gaan we een jaar tot enkele maanden tevoren met de opdrachtgever en overige organisatoren of leveranciers om tafel zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Er wordt ook duidelijk verschaft over het de vaak meerdere mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Vaak dienen we meerdere transportmiddelen te organiseren, van golfcar waarmee we kunnen pendelen tot VIP-auto’s en touringcars.

Communicatie en signing

Het is nuttig om genodigden tevoren te informeren over de georganiseerde mobiliteit, gevolgd door een reminder kort voor aanvang. Duidelijkheid voorkomt onzekerheid en vragen en resulteert in een soepele doorstroming.
Signing in de vorm van bijvoorbeeld borden en bewegwijzering met parkeeraanwijzingen maken vaak een onderdeel van onze dienstverlening bij projecten. Duidelijke teksten voorzien van de naam van het evenement en een logo hebben niet alleen praktisch nut maar geven ook een professionele uitstraling.

Specialisten

Chauffeursnet heeft specialisten in huis welke door de jarenlange ervaring goed in staat zijn om succesvol de mobiliteit rondom evenementen te organiseren. Een uiterst zorgvuldige planning, welke ruimte houdt voor onvoorziene omstandigheden en louter professionele medewerkers en chauffeurs ter plaatse resulteren in succesvolle projecten. Op voorhand gaan we met de organisatie de mogelijkheden bespreken gaan we bij de locatie(s) ter plaatse inventariseren. Vervolgens kiezen we uit de verschillende opties voor een aanpak waarbij we medewerkers kunnen inplannen uit verschillende disciplines: verkeersregelaars, gastheren/dames (‘hostesses’), chauffeurs voor pendeldienst/shuttledienst, valet parking, touringcars, beveiligers en aanverwant.
Hulp nodig?