Auto met chauffeur

Combinatiedienst auto met chauffeur

Chauffeursnet organiseert de combinatiedienst auto met chauffeur, uiteraard hierbij rekening houdend met de wettelijke regelgeving. Op het door u gewenste moment leveren wij de gewenste mobiliteit. 
Hierbij kunt u denken aan verschillende typen auto’s, van middenklasser tot premium sedan of SUV.

Hoogwaardige chauffeurs

 Chauffeursnet richt zich op een zakelijke, professionele dienstverlening waarbij u in het geheel ontlast wordt van alle zaken omtrent de mobiliteit. Slechts perfect schone, moderne, jonge auto’s worden ingezet. Veelal elektrisch of hybride.

Voor de klanten zijn flesjes water aanwezig en indien er langere afstanden overbrugd dienen te worden verzorgen we ook snacks en vruchten.

Onze chauffeurs spreken vloeiend Nederkands en Engels en zijn altijd representatief gekleed, in pak of desgewenst anders, bijvoorbeeld in een shirt met het logo van uw bedrijf of evenement.

We stellen ons ten doel om de hoogst haalbare mobiliteitservaring te leveren, wat we proberen te bereiken door een nauwkeurige afstemming met de klant over de wensen (the devil is in the detail), de inzet van ervaren en professionele chauffeurs die bijvoorbeeld de af te leggen routes zeer zorgvuldig voorbereiden, en bovenal een flexiebel opstelling richting klant: wijzigingen in het schema zijn gebruikelijk en geen enkel probleem. Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt maken wij een offerte.

Hulp nodig?