Touringcar huren

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden van touringcarvervoer zijn zeer divers. Doordat we vanaf 2007 vele mobiliteitsprojecten met bijbehorend vervoer hebben mogen organiseren weten we goed welke mogelijkheden er zijn.

Alles tot in perfectie

Veiligheid en kwaliteit staan hierbij bovenaan. Of u nu 20 of 2500 personen vervoerd wenst te hebben: wij kunnen u door slim gebruik te maken van onze chauffeurs en ons netwerk een goed aanbod doen. De meeste opdrachten zijn zakelijk: kanten wensen dan ook de beste mobilteit tegen een eerlijk tarief. We maken gebruik van moderne vervoersmiddelen die schoon en representatief zijn zodat de vervoerservarig prettig is.

Regelmatig zetten we de zogenaamde VIP touringcars in: hierbij kan in vergaderopstelling overlegd worden en is er extra veel ruimte voor de passagiers. Daarnaast zijn de faciliteiten uitgebreid: een pantry, luxe toiletten. Diverse configuraties behoren tot de mogelijkheden.

Graag bieden we op basis van uw wensen een offerte aan waarbij we ook meerdere mogelijkheden kunnen aanbieden zodat u deze kunt vergelijken en afwegen.

Hulp nodig?