Blessurechauffeur

Snel en flexibel inzetbaar

Wanneer u geblesseerd bent of wanneer het u door artsen wordt afgeraden om zelf te rijden, kunt u gebruik maken van onze studentchauffeurs en beroepschauffeurs welke flexibel inzetbaar zijn: u kunt ons ook last-minute bereiken voor reserveringen kort voor aanvang. Door gebruik te maken van onze chauffeurs kunt u zonder veel omkijken in uw eigen auto van en naar uw werk en gerelateerde afspraken gebracht worden. 

Inzetbaar vanaf alle locaties in Nederland en België:

Onze chauffeurs reizen per openbaar vervoer (OV), per poolauto of via andere middelen zoals deelscooters naar u toe, dus waar u ook woonachtig bent en waar de opdracht ook start of eindigt: de chauffeur geraakt aldaar en weer thuis.

Een professionele chauffeur met een prettige houding

Wanneer u voor een langere periode niet zelf kunt rijden zorgen we ervoor dat slechts één of enkele medewerkers voor u ingezet worden zodat u niet telkens verschillende personen ziet. U kunt ook uw voorkeur uitspreken voor een chauffeur wanneer u een prettige ervaring heeft: het gevoel van ‘een klik’ is vaak erg persoonlijk en wanneer men langdurig bij elkaar in een kleine ruimte zit is het fijn om een goede chemie te ervaren.

Een bovengemiddeld strenge selectie van medewerkers

Onze chauffeurs zijn geselecteerd op basis van getoetste rijervaring, representativiteit, flexibiliteit en kennis van integriteit en discretie. Chauffeursnet onderscheidt zich door een strikte selectie van medewerkers. Zeker bij de categorie studentchauffeurs is dit van groot belang, gezien het gegeven dat lang niet alle sollicitanten gezien de leeftijd beschikken over de benodigde ruime rijervaring. We dienen dan ook streng te zijn bij de aanname van nieuwe chauffeurs omdat we geen concessies wensen te doen met betrekking tot de kwaliteit: de klant dient compleet veilig en volledig zorgeloos vervoerd te worden.

Goed voorbereid ten tonele verschijnen

De chauffeurs volgen bijvoorbeeld niet ‘blind’ de navigatie, maar tevoren wordt ruim de tijd genomen om de routes voor te bereiden. De navigatie wordt weliswaar ondersteunend gebruikt maar de route naar de uitvalswegen, de snelwegnummers, knooppunten, tussenliggende steden dus richtingen die men aan dient te houden: alles wordt door onze chauffeurs voorbereid.

Een efficiënte benutting van uw reistijd

Al is een blessure natuurlijk vervelend, een voordeel van het gebruik maken van onze chauffeursdiensten is wel dat u tijdens de rijtijd tijd heeft om te werken of te rusten: u hoeft geen energie te verliezen aan het autorijden en alles wat hierbij komt kijken. Ook het tanken, opladen, reinigen en het bezoeken van een dealer voor een bandenwissel of onderhoud verzorgen we graag voor u.

Chauffeursnet, een compacte en goed bereikbare organisatie

De planning van Chauffeursnet is ook buiten kantooruren en in het weekend rechtstreeks bereikbaar om de mobiliteit voor onze klanten te verzorgen. De drukke agenda van onze klant zien we als ons bestaansrecht en last minute reserveringen, of wijzigingen en aanvullingen in bestaande reserveringen zien we als vanzelfsprekend. Schroomt u niet vrijblijvend contact met ons op te nemen, ons compacte team kan u vlot van dienst zijn.

Voorbeeldcasus

Tijdens de behandeling bij een fysiotherapeut wordt een klant afgeraden om de komende periode auto te rijden. De klant woont dichtbij het werk en thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Echter veel dagen zijn er afspraken elders. Er wordt contact met ons opgenomen en we plannen voor 2 dagen per week een chauffeur in die de klant thuis ophaalt en naar de afspraken rijdt. Telkens op de voorafgaande werkdag wordt de definitieve planning voor de dag er na aan ons doorgegeven. In de wachttijd reinigt en tankt de chauffeur de auto waardoor de klant dikwijls na een intensieve afspraak in een volgetankte en stralend frisse auto kan stappen op weg naar de volgende afspraak. Er is geen omkijken naar parkeren en alle andere zaken die normaliter bij het rijden komen kijken en de klant arriveert uitgerust weer thuis waarbij er gedurende het rijden ook nog enkele uren tijd is geweest om te werken.

Hulp nodig?