Chauffeur voor roadshow

Uw agenda is leidend

Wanneer u met een (internationaal) gezelschap in beperkte tijd een aantal belangrijke afspraken heeft is een goed voorbereide en doordachte itinerary van groot belang zodat u zich zonder zorgen over de mobiliteit op de zaken kunt richten. Dikwijls begint dit bij het ophalen van de delegatieleden op de luchthavens.

Chauffeursnet is de ervaren partner om u hierin te ondersteunen. Tevoren plannen we afhankelijk van uw wensen nauwkeurig tussenstops en reistijd, rekening houdende met bijvoorbeeld spitsuren. Door onze planning tevoren met u af te stemmen ontstaat er een schema waarbij risico’s geminimaliseerd worden. Wanneer in de praktijk afspraken blijken uit te lopen of er andere wijzigingen zijn gaan we hier zorgvuldig mee om en passen we ons aan: uw agenda is leidend voor onze planning.

Voor deze diensten hebben we diverse vervoersmiddelen ter beschikking waarbij u bijvoorbeeld achterin een Mercedes V-klasse in vergaderopstelling kunt overleggen.

VOORBEELDCASUS

Uw collega’s uit London dienen in korte tijd productie- en kantoorlocaties te bezoeken. Chauffeursnet bereidt de routes voor en geeft suggesties voor vertrektijdstippen om zowel op tijd bij de afspraken te zijn als om de terugvlucht te halen zonder hierbij overdreven vroeg op de luchthaven terug te zijn. De door Chauffeursnet geleverde minivan is brandschoon, jonger dan twee jaar en voorzien van water en gezonde snacks. De chauffeur kent de routes, heeft deze voorbereid dus er is geen reden tot overleg waardoor de roadshow efficiënt en professioneel uitgevoerd kan worden.

Hulp nodig?