Wij zijn Chauffeursnet

Chauffeursnet is landelijk actief in het uitzenden van kwalitatief hoogwaardige privé chauffeurs.

Onze chauffeurs

Chauffeursnet beschikt in heel Nederland over chauffeurs.

Onze chauffeurs worden streng geselecteerd en voldoen aan de volgende kenmerken:

Waarom Chaffeursnet

Geschiedenis

Chauffeursnet is in 2007 ontstaan. De initiatiefnemer van Chauffeursnet was als eerstejaars student op zoek naar een bijbaan. Als liefhebber van auto’s met interesse in het bedrijfsleven en affiniteit met dienstverlening bleek de keuze voor een functie als studentchauffeur een passende. Flexibele werkuren, wisselende opdrachtgevers en de mogelijkheid om niet alleen Nederland maar ook buurlanden te doorkruisen. Door een goede voorbereiding en een defensieve rijstijl van toegevoegde waarde zijn voor klanten die geen enkele omkijken hebben naar mobiliteit waardoor energie besteed kon worden aan andere zaken. De opdrachtgever waar de eigenaar als student voor werkte ging helaas failliet. Echter de onrustige periode hieraan voorafgaand werden er al mogelijkheden gezien om klanten en medewerkers kwalitatiever en efficiënter van dienst te zijn waardoor de kiem gelegd is voor het initiëren van een eigen organisatie welke op 13 januari 2007 definitief werd door het inschrijven van Chauffeursnet in het handelsregister.

Heden en toekomst

Met een team van ca. 150 medewerkers vullen we dagelijks tientallen opdrachten in voor onze opdrachtgevers. Uiteenlopende sectoren worden met verschillende diensten bediend waarbij de overeenkomst is dat onze inzet leidt tot efficiënte mobiliteit. Concreet betekent dit dat we verspreid door Nederland en België bijvoorbeeld chauffeursdiensten leveren, VIP-vervoer organiseren, auto’s transporteren voor leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. Daarnaast organiseren we mobiliteitsprojecten waarbij pendeldiensten, shuttleservices, VIP vervoer en koeriersdiensten vaak een onderdeel vormen.
Chauffeursnet is een compacte en bereikbare organisatie waarbij we ons tot in detail richten op de kwaliteit van onze diensten. Niets wordt aan het toeval overgelaten; the devil is in the detail.
Dit doen we onder andere door een strenge selectie te hanteren voor onze medewerkers waarbij we niet alleen inzetten op (getoetste) rijervaring, maar ook op facetten als representatie en kennis van discretie en integriteit.
Onze klanten voorzien van topkwaliteit en een professionele en discrete behandeling is onze core business.

Hulp nodig?