Chauffeursdiensten private jets

Hoogwaardig vervoer dat past bij uw vlucht

Wanneer u gebruikmaakt van een private jet wenst u ook voor uw mobiliteit de meest kwalitatieve en betrouwbare chauffeursservice. Chauffeursnet levert topkwaliteit voor het hoogste segment sinds 2007: met zorg en discretie organiseren we uw vervoer vanaf en naar de luchthaven en tijdens uw verblijf in Nederland en België.

Wij leveren professionele en uiterste discrete chauffeurs die vanzelfsprekend veilig, foutloos en comfortabel rijden en daarnaast beschikken over een moderne, uiterste schone en representatieve auto of minivan.

Een vanzelfsprekende aanvulling op uw reis per chartervlucht

De chauffeursdiensten van Chauffeursnet worden vrijwel dagelijks ingehuurd door eigenaren en gebruikers van private jets. Een vlotte transfer per exclusieve auto of minivan completeert uw itinerary: geen geregel ter plaatse: wij staan zonder beperkingen 24/7 tot uw beschikking.

Exclusieve auto’s, limousine’s en minivans

Voor de transfers van klanten die gebruikmaken van Schiphol-Oost of andere luchthavens worden slechts onze beste vervoersmiddelen ingezet: exclusieve auto’s van maximaal 2 jaren oud, zeer nauwkeurig gereinigd (ook tussentijds dus tijdens de opdrachten), voorzien van snacks, water en vruchten.

Afhankelijk van uw wensen organiseren we een relatief anonieme auto, een exclusieve zakenlimousine, een sportauto of een minivan.

Exclusiviteit

Chauffeursnet levert de meest ervaren en discrete chauffeurs welke netjes gekleed gaan en bekend zijn met internationale etiquette. Samen met exclusieve vervoersmiddelen maken we hiermee de optimale vervoerservaring voor gebruikers van chartervluchten.

Flexibiliteit

Vermoedelijk is 1 van de redenen dat u per charter vliegt het verlangen naar een zo groot als mogelijke flexibiliteit: reizen wanneer u dat wenst, met wie u wilt en naar de bestemming van uw keuze. Onze mobiliteit sluit hier naadloos op aan: vervoer naar uw keuze, een chauffeur die over de beste kwaliteiten beschikt en geheel flexibel: wij zijn gewend aan wisselende agenda’s en zijn altijd standby.

Spoedopdrachten

Ons team staat altijd paraat, ook voor opdrachten die kort voor aanvang gereserveerd worden, zelfs wanneer dit op dezelfde dag is.

 

Toeristische bezienswaardigheden en activiteiten

Wanneer u of uw relatie Nederland bezoekt is het prettig om een lokale gids te hebben: een ‘fixer’ die in staat is om de meest interessante bezienswaardigheden en activiteiten zodanig te organiseren dat uw vlot en gemakkelijk van de ervaringen kunt genieten.

Het leukste museum? Het beste hotel of een tafel in het meest hippe restaurant? Het regelen van deze zaken is vanzelfsprekend voor ons:
Chauffeursnet beschikt over enkele specialistische chauffeurs die deze werkzaamheden al vele jaren voor onze VIP klanten uitvoeren.

Strikt geselecteerde chauffeurs

Wanneer u tijdens uw kostbare tijd vervoerd wordt wenst u geen enkele omkijken naar de mobiltieit: uw transfers dienen haast onmerkbaar plaats te vinden. Een uiterst veilige rijstijl, een chauffeur die moeiteloos de weg weet, die op geen enkele manier aandacht vraagt (speak if spoken to) en ook ruimte biedt voor uw flexibele agenda en andere verzoeken.

Chauffeursnet onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

– Alleen streng geselecteerde, gecertificeerde en ervaren chauffeurs;

– De meest representatieve medewerkers;

– Gekleed in pak of op wens smart casual;

– Vloeiend Nederlands, Engels, Duitssprekend;

– Uiterste discretie;

– Representatief;

– Flexibiliteit: wijzigingen in de planning zijn geen enkel probleem;

– Gecombineerde beveiliging mogelijk


Chauffeursnet heeft een compacte organisatie waardoor u snel en discreet kunt afstemmen welk type vervoer u wenst, ook kort voor aanvang.

VOORBEELDCASUS

Een klant woont afwisselend op meerdere locaties in Europa en heeft zakelijke belangen op verschillende plekken over de wereld. Door het gebruik maken van een jet kan onze klant snel op de plek van bestemming zijn. Chauffeursnet heeft in de loop de jaren een koppeling tot stand gebracht tussen een vaste chauffeur en de klant. Wanneer de vaste chauffeur onverhoopt niet beschikbaar is, rijdt een tweede vaste chauffeur, zodat de klant een tweetal ‘vaste gezichten’ ziet die niet alleen bekend zijn met de voorkeuren met de klant, maar die ook hun weg weten op de woonadressen zodat bijvoorbeeld tevoren een boodschap gedaan kan worden zodat de klant een gevulde ijskast heeft bij aankomst: discrete service door zeer ervaren chauffeurs met kwalitatief de beste vervoersmiddelen.

Hulp nodig?