Verkeersregelaars

Gecertificeerde en ervaren medewerkers

Een grote stroom genodigden in goede richting leiden lijkt ingewikkeld maar door de intelligente inzet van verkeersregelaars kan dit toch intelligent tot stand gebracht worden. Ruim tevoren inventariseren we de vervoersstromen waarbij niets aan het toeval overgelaten wordt. Gecertificeerde en ervaren verkeersregelaars, welke een goede balans vinden tussen autoriteit en klantvriendelijkheid, wijzen de genodigden van uw evenement in de gewenste richting.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welke mate van ondersteuning wenselijk is. Veiligheid en duidelijkheid zijn belangrijke onderdelen bij de beleving van een event, temeer deze indrukken vaak gevormd worden voordat het daadwerkelijke programma aangevangen is. We stellen ons tot doel uw genodigden met een glimlach te ontvangen zodat de letterlijke aanloop naar uw bijeenkomst ordentelijk verloopt.

VOORBEELDCASUS

Chauffeursnet neemt de mobiliteitsdiensten voor uw meerdaags evenement op zich. Een geïntegreerd onderdeel hiervan vormt de inzet van verkeersregelaars die de verkeersstromen duidelijk en veilig in goede banen leiden. Ondersteund door middel van signing worden de genodigden ontvangen en naar de juiste parkeerlocatie en vervolgens de entree begeleid.

Hulp nodig?