Beveiligingschauffeurs

Opgeleide beveiligers

Chauffeursnet levert dagelijks gecertificeerde en opgeleide beveiligers welke een combinatiefunctie vervullen in de rol van beveiliger- chauffeur. Onze CCV gecertificeerde beveiligingschauffeurs die tussentijdse applicatiedagen volgen en veelal aanvullende rijopleidingen hebben gedaan zijn in staat uw veiligheid optimaal te waarborgen. In samenwerking met uw personal assistance en aanvullende beveiliging minimaliseren we de veiligheidsrisico’s. Een gedegen voorbereiding is hierbij vanzelfsprekend waarbij we niet alleen locaties en routes inventariseren maar ook alternatieve scenario’s doorspreken.

Op de achtergrond

Onzichtbaar kunnen we niet worden, wel zorgen we afhankelijk van de locatie en casuïstiek voor een combinatie tussen zichtbare en onzichtbare beveiliging. De ene keer is zichtbaarheid een pre, andere keren kan het juist van belang zijn om ons zo veel als mogelijk op de achtergrond te begeven. In beide gevallen is er een breed scala aan mogelijkheden.

Inventarisatie risico en dreiging

Iedere dreiging dienen we serieus te nemen en wordt geïnventariseerd, waar vervolgens dikwijls op wordt geanticipeerd. Er is helaas voldoende geschiedenis over onderschatte dreiging.
Het zijn van een publiek figuur is niet alleen (commercieel) interessant maar kent ook nadelen. Optredens in de media worden dikwijls gepland waarbij een locatiescan goed mogelijk is, terwijl menig ad-hoc afspraak op onbekend terrein plaatsheeft. Niet alleen de klant, de VIP, wordt als zodanig beschouwd, ook de familie wordt in gelijke mate als VIP ondersteund. Woningen en kantoren maken deel uit van onze geïntegreerde ‘birdview aanpak’: direct maar bovenal resultaatgericht optreden bij onverwachte situaties maakt onze beveiligingschauffeurs succesvol en effectief.

Kernkwaliteiten medewerkers

Chauffeursnet onderscheidt zich door een uiterst gedegen voorbereiding: voor aanvang van de opdracht inventariseren we alle risico’s zodat zo weinig als mogelijk aan het toeval overgelaten wordt. Deze analyse wordt besproken en waar nodig aangepast in nauw overleg met de klant en entourage. Chauffeursnet heeft zowel kantoormedewerkers die voor deze werkzaamheden zeer ervaren zijn, als chauffeurs die weer in de praktijk ervaring opgedaan hebben. De samenspraak en afstemming tussen de disciplines theorie en praktijk levert kwalitatieve en gedegen voorbereidingen op welke resulteren in een soepel verlopende operatie.

Chauffeursnet beveiligingschauffeurs zijn:

Hulp nodig?