Minivan met chauffeur

Combinatiedienst minivan met chauffeur

Wanneer uw gezelschap (2-24 personen) in alle ruimte en comfort van een of meerdere transfers voorzien dient te worden, hebben wij diverse mogelijkheden.

Alles tot in perfectie

Alle door ons aangeboden voertuigen voldoen uiteraard aan de wettelijke regelgeving, daarnaast weten we dankzij meer dan 15 jaar ervaring onze weg te vinden in het uitgebreide landschap van mogelijkheden.

Wij bieden alleen de meest representatieve voertuigen aan: hygienisch, veilig, modern en ruim. We zijn zeker geen prijsconcurrent daar dit vaak ten koste lijkt te gaan van de andere onderdelen: we richten ons op een zorgeloze mobiliteit waarbij onze klanten comfortabel vervoerd worden zonder consessies te doen aan de kwaliteit. (zakelijk) reizen vergt veel energie, wij bieden onze mobiliteit zodanig aan dat de passagiers zonder omkijken naar de gewenste locaties gebracht worden.

De chauffeurs kennen de routes, rijden deze degewenst voorafgaand aan de opdracht ‘voor’, checken kort voor vertrek actuele reisinformatie zoals files en werkzaamheden en zijn vaak goed bekend op de routes. We stellen ons flexibel op wanneer er gedurende de opdracht wijzigingen gewenst zijn qua tijdatip of locaties. Onze chauffeurs zijn discreet en integer en Chauffeursnet is ook buiten kantooruren rechtstreeks bereikbaar voor vragen, wijzigingen of overleg.

Uw mobiliteit is onze zorg, indien u overweegt gebruik te maken van onze ervaring, schroom dan niet vrijblijvend contact op te nemen.

Hulp nodig?