Studentchauffeurs

Een landelijke pool van studentchauffeurs, actief in de Benelux

Landelijk inzetbare studentchauffeurs

Chauffeursnet beschikt over een landelijke pool van breed inzetbare studentchauffeurs waarmee wij onze opdrachten in Nederland, België en Duitsland invullen. Onze studentchauffeurs zijn door ons gescreende werkstudenten welke actief zijn als chauffeur in vervoer van of georganiseerd door onze opdrachtgevers. We leveren ook de combinatiedienst auto met chauffeurklik hier voor meer informatie over deze dienstverlening.

Gemak & efficiency

Onze streng geselecteerde studentchauffeurs voorzien u van gemak en efficiency. Of u nu uw zakelijke kilometers efficiënt wilt benutten, geblesseerd bent of een glas wilt drinken: wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en onderweg voor onze klanten. We proberen u hierbij volledig te ontlasten, u geeft alleen de gewenste route en overige voorkeuren aan en wij verzorgen alles zodat u geen omkijken heeft naar het gehele vervoerstraject: op het gewenste tijdstip meldt de chauffeur zich en kunt u plaats nemen in uw auto. Reistijd wordt getransformeerd in werk- of rusttijd en u hoeft zich met geen enkel aspect van het vervoer bezig te houden: de auto wordt op het gewenst moment voorgereden, de routes zijn door de chauffeur voorbereid, u heeft geen omkijken naar het parkeren en in de wachttijd kan de chauffeur de auto voorzien van brandstof of elektra evenals een reiniging of andere door u gewenste werkzaamheden.

Privé chauffeurs

Het begrip prive chauffeur kent mogelijk een exclusieve connotatie echter autorijden en zeker alles wat er bij het rijden komt kijken zoals het nauwkeurig voorbereiden van de route, het parkeren en het opladen of tanken en reinigen van uw auto, kost de nodige energie. Menigeen bespaart enkele uren per dag door deze werkzaamheden uit handen te geven. Zodoende kunnen onze klanten tijd besteden aan andere zaken: prive chauffeurs van Chauffeursnet doen waar ze goed in zijn zodat u de ruimte heeft.

Strenge selectiecriteria voor medewerkers

Met onze strenge selectie van medewerkers proberen we ons te onderscheiden, de functie studentchauffeur is niet voor iedereen weggelegd, men dient over een palet van kwaliteiten te beschikken, van een prettige houding tot een comfortabele en defensieve rijstijl. Onze chauffeurs verschijnen goed voorbereid ten tonele, zijn representatief en goed onderlegd met kennis over discretie en integriteit. Onze medewerkers zijn gescreend op basis van rijervaring middels een rijtoets en hebben eveneens een theorieopleiding doorlopen. Desgewenst voorzien we u van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Een rol op de achtergrond

Een chauffeur van Chauffeursnet dient als het ware onzichtbaar te zijn: onze rol ligt op de achtergrond. Als er gecommuniceerd dient te worden over praktische zaken zoals een aankondiging van een onverwachte file zullen we dat niet nalaten, maar onze policy is speak if spoken to: de routes zijn voorbereid, we zijn bekend met alle typen auto’s en we zijn ervaren in ons werk: ons is bekend wat van ons verwacht wordt.

Een goede voorbereiding…

Het stuur in handen nemen kan menigeen, een vlekkeloze rit uitvoeren is ons beoogde resultaat. Onze medewerkers plannen de opdrachten zorgvuldig, van de reis naar de klant toe tot de af te leggen route en allerhande zaken hieromtrent: waar parkeermogelijkheid is, vlak voor vertrek worden actuele files en flitsers bekeken, als er sprake is van wachttijd bekijken we waar gewacht kan worden, waar brandstof- of oplaadmogelijkheden zich bevinden, waar locaties voor carwash zijn enzovoorts. Indien er sprake is van wachttijd rijden onze chauffeurs niet in de auto van de klant zonder dat er een overeengekomen specifiek doel is, zoals bovengenoemde laad- en tanklocaties, of bijvoorbeeld een hotel in de buurt van de locatie waar de klant zich bevindt zodat de chauffeur aldaar kan wachten; hier zijn vaak alle mogelijkheden voor de chauffeur om te wachten: parkeergelegenheid, koffiefaciliteiten en WC’s, zodoende kan men uit het zicht van de klant rustig wachten, indien dit op de locatie van de klant niet mogelijk of wenselijk is.

Reservering & Contact

U kunt op de door u gewenste manier reserveren: via Whatsapp, telefonisch op 030-2380 375, de chatfunctie op onze website, uw portal (vraag hier uw toegang aan) of een mail naar info@chauffeursnet.nl. Bij voorkeur ontvangen we uw reservering enige dagen tevoren maar ook kort tevoren weten we er doorgaans een mouw aan te passen. De drukke agenda van de klant zien we als een bestaansrecht van onze organisatie, dus last minute aanvragen, wijzigingen en aanvullingen zien we als vanzelfsprekend: we zijn dagelijks, ook in het weekend, van vroeg tot laat rechtstreeks te bereiken.

Hulp nodig?