VIP vervoer

Delegatievervoer / VIP vervoer

Chauffeursnet is specialist in het organiseren van vervoer voor VIPS/hoogwaardigheidsbekleders. Alle comfort voor de VIPS en delegatieleden, een nauwkeurige afstemming met de opdrachtgever: niets wordt aan het toeval overgelaten door de inzet van onze gecertificeerde directiechauffeurs en beveiligers

Ervaring vanaf 2007

Dagelijks voorzien wij onze opdrachtgevers, zowel commerciële organisaties als overheid en semi-overheid, veelal internationaal, van onze diensten. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn discreet en integer, beheersen zowel Nederlands als Engels vloeiend, en beschikken over een actuele VOG. We stellen ons vanaf 2007 met succes tot doel om de klant maximaal comfort en maximale veiligheid te bieden: de ruime samenwerkingen met veel organisaties en overheden zijn hier de resultante van.

Het tekenen van een geheimhoudingsverklaring behoort tot de mogelijkheden.

Artiesten, diplomaten, CEO’s en politici

Wanneer u veel onderweg bent dient onze mobiliteit een praktisch onmerkbaar onderdeel van uw reisschema te zijn. De auto’s, minivans of touringcars staan op het gewenst moment gereed, de chauffeurs kennen de routes en hebben deze in de meeste gevallen al ‘voorgereden’. Voor bijvoorbeeld nationale en internationale artiesten, diplomaten, CEO’s en politici zijn wij een geschikte partner voor mobiliteit. Er wordt samengewerkt met het management, de beveiliging en waar nodig ondersteunen we deze met aanvullende medewerkers uit Nederland. Onze vervoersmiddelen zijn van alle gemakken voorzien en onze medewerkers zijn zich ervan bewust dat wijzigingen of aanvullingen op het laatste moment kunnen voorkomen.

Comfort

Chauffeurs die de route goed kennen, de klant op geen enkele wijze benaderen (speak if spoken to) en vervoersmiddelen die nieuw, brandschoon en uiterst comfortabel zijn: de VIP dient zich snel op zijn gemak te voelen en dient geen enkele omkijken te hebben naar de mobiliteit gedurende zijn aanwezigheid tijdens een optreden, evenement, congres of anderszins: alle comfort zodat men zich kan concentreren op belangrijke zaken.

Specialistische chauffeurs en een ervaren backoffice

Chauffeursnet heeft door de jarenlange ervaring de juiste kennis en kunde in huis om succesvol de mobiliteit voor VIPS en delegaties te organiseren. Een zeer zorgvuldige planning, welke ruimte houdt voor onvoorziene omstandigheden en louter professionele medewerkers en chauffeurs resulteren in succesvolle samenwerkingen met organisaties en overheden welke in veel gevallen al meer dan tien jaren standhouden. Op voorhand gaan we met de organisatie de mogelijkheden bespreken gaan we bij de locatie(s) ter plaatse inventariseren waarop we een specifieke planning maken en offreren. De discrete manier waarop we dit doen staat symbool voor de manier waarop we onze mobiliteit organiseren: alleen de klant staat centraal. Tijdens de werkzaamheden zijn we altijd bereid om ons schema aan te passen op basis van de klantwens. De korte lijnen tussen onze chauffeurs en de backoffice van Chauffeursnet, welke ook buiten kantooruren en in het weekend rechtstreeks bereikbaar is, maken onze compacte organisatie geschikt voor de juiste afstemming van de itineraries van VIPS en delegaties.

Hulp nodig?