BOB chaffeur

BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder)

Wens u met een gerust hard een glas te drinken? Voor zakelijke en particuliere diners, borrels, festiviteiten zoals huwelijken en andersoortige aangelegenheden biedt onze BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder)- chauffeursservice de uitkomst.

Zelf heen, Chauffeur terug

U kunt op eigen gelegenheid naar de locatie toe rijden en wij komen op het door u gewenste tijdstip om u in uw eigen auto naar huis te chaufferen. Wanneer u langer wenst te blijven is dat geen enkel bezwaar: uitloop is gebruikelijk en hier zijn onze chauffeurs dan ook op voorbereid. Wanneer u het prettig vindt dat de chauffeur u ook naar de gelegenheid toerijdt is dat ook mogelijk: zodoende kunt u rustig in de auto werken of ontspannen, kunt u zich voor de ingang laten afzetten en heeft u geen omkijken naar parkeren. Daarnaast kan de chauffeur in de wachttijd de auto opladen, tanken en reinigen.

Een landelijke pool van studentchauffeurs

Van Groningen tot Maastricht, van Hengelo tot Alkmaar en met natuurlijk een grote vertegenwoordiging in de Randstedelijke plaatsen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht: Chauffeursnet heeft in alle grote steden en vele andere locaties chauffeurs beschikbaar die 365 dagen per jaar voor u klaar staan. Afhankelijk van de eindlocatie van de opdracht plannen we onze medewerkers effectief in: immers wanneer een rit van A naar B is, en dit vindt in de avond laat plaats, is het vaak gemakkelijker om een chauffeur uit een standplaats nabij eindlocatie B in te plannen.

Slimme logistiek

Opdrachten kunnen aanvangen en eindigen op relatief afgelegen locaties. Dit vormt voor Chauffeursnet geen bezwaar: doordat onze chauffeurs meerdere mogelijkheden hebben om te reizen, en deze ook slim kunnen combineren, komen we letterlijk overal, op alle tijdstippen. Dit geldt ook voor onze weg terug naar huis vanaf de locaties waar de opdrachten eindigen.

Omdat BOB/thuisbrengopdrachten niet op dezelfde locatie eindigen als waar deze aanvangen, reizen chauffeurs vaak per openbaar vervoer. Ook komt het vaak voor dat collega-chauffeurs elkaar ophalen op wegbrengen. 

Wanneer de chauffeur eindigt op een locatie welke niet of tijdens het eindtijdstip niet per OV aangesloten is, kan de chauffeur tevoren zijn fiets, zijn auto, of een poolauto van Chauffeursnet daar plaatsen zodat hij na de opdracht zonder gedoe en hoge kosten weer thuis geraakt. Deze vervoersmiddelen plaatsen we in verband met onze discretie nooit pal bij de eindlocaties voor de deur.

De meeste chauffeurs hebben ook abonnementen op deelscooters van bijvoorbeeld Check en Felyx en deelauto’s zoals Sixt Share en ShareNow.

Door bovengenoemde logistieke oplossingen zijn we in staat om al onze medewerkers snel en kostenefficiënt bij alle aanvangslocaties te laten arriveren en vanaf alle eindlocaties terug huiswaarts te laten keren. Onze chauffeurs staan altijd, dus ook bij inzet buiten kantooruren en in het weekend, in nauw contact met de planning van onze backoffice zodat we ook voor onverwachte omstandigheden zoals extra reserveringen, wijzigingen of aanvullingen, de best mogelijke oplossing kunnen organiseren.

Hulp nodig?